Når vi snart er ferdig med motorsportåret 2009 er det vel tid for noen tanker og tilbakeblikk på året som har gått.

Som vanlig har det vært ett år med stor aktivitet på motorsport fronten med mange løp i hele regionen. Selv har vi arrangert
fire løp, med vinter løp som en flott start på sesongen.
Til augustløpet var Mikkel Gaup invitert for og lage litt show rundt arrangementet på Evjen med både joiking
og bilcross kjøring.

I løpet av året har mange av våre førere markert seg positivt med gode resultater på løp rundt om i regionen, her kan vi jo nevne for eksempel PIMP teamet som leverer kjøring med både show og bra resultater. Blant den yngre garde har vi hatt deltakere både i bilcross jr-challange og jr landsfinalen.

Våre juniorer har som regel hevdet seg helt i toppen i de løpene de har kjørt, men i år har et stort talent (Jonas Dalseth Jacobsen) fra Harstad trekt det lengste strået i de konkurranser han har stilt opp i. Nr 1 i bc junior challange , nr2 i juniorlandsfinalen, meget respektabel kjøring i både nm runde i supernasjonal og test av formula basic. Vi må bare ønske Jonas og teamet lykke til med 2010 sesongen og håpe de klarer og realisere sine planer.

Et løp jeg vil trekke frem er nm runden i crosskart på Moan,
der vår klubb stilte med flere deltakere. Her fikk våre førere virkelig prøvd seg mot norgeseliten i crosskart. I 250 klassen fikk vi en på seierspallen også (3plass Pål Sjøstedt) noe som kanskje var en overraskelse for mange.

Jeg vil også be alle vise respekt for innsatsen til medlemmer av forskjellige lag og foreninger som står på for og holde hjulene i gang så vi har et godt og variert fritids tilbud, deriblant motorsport. De har bidratt og bidrar til at for eksempel vår klubb har et flott anlegg på Evjen. Men det må ikke bli en sovepute for noen at andre stiller opp på mange ting. Hvis alle bidrar til og dra lasset i lag styrker det både samhold og mulighetene i klubben din.

Til slutt vil jeg takke medlemmer, funksjonærer, publikum, utøvere, sponsorer og andre støttespillere for året som gikk.
God jul og godt nytt motorsport år.

Mvh. Bent-Are Bergvik
Leder NAF Lofoten Motorsport Klubb

           




 

  Julehilsen fra lederen i NAF Lofoten Motorsportklubb