Da er motorsportåret 2010 på hell og det er vel tid for noen tanker og tilbakeblikk på året som har gått. Som vanlig har det vært ett år med stor aktivitet på motorsport fronten med mange løp i hele regionen.
Selv har vi arrangert fire løp, deriblant et løp i Arctic Cup som var en positiv opplevelse for de fleste av oss, spesielt rallycrossen viste vei med heftig kjøring.

Også denne sesongen har mange av våre førere markert seg positivt med gode resultater på løp rundt om i regionen, da kan vi jo nevne at vi for eksempel har hatt førere som har deltatt på både bc junior challange , jr landsfinalen ,
landsfinalen for seniorer og arctic cup.

Resultatmessig viser det seg også at våre juniorførere som har tatt steget opp i åpen/dame klassene har hevdet seg meget bra i konkurranse med de etablerte førerne.

Til vårt anlegg på Evjen har vi fått innvilget del finansiering m/spillemidler til garasje/klubbhus, jeg håper vi i året som kommer kan brette opp skjorteermene å vise ordentlig dugnadsånd og klubbfølelse for å få realisert et behov vi har.
Bane anlegget trenger også oppgraderinger,
både sikkerhetsmessige å litt justeringer for og være en attraktiv bane å kjøre på.
Håpet er jo at et flott garasje/klubbhus anlegg vil skape en samlingsplass for motor interesserte i regionen.

Jeg vil også be alle medlemmer i klubben vår om å ta vare på seg selv og sine nærmeste, sett pris på selv de små øyeblikkene vi får med kvalitetstid (med for eksempel motorsport). Ladd batteriene å gjør dere klare for en ny sesong til neste år.

Til slutt vil jeg takke medlemmer, funksjonærer, publikum, utøvere, sponsorer og andre støttespillere for året som gikk.

God jul og godt nytt motorsport år.

Mvh. Bent-Are Bergvik
Leder NAF Lofoten Motorsport Klubb

           




 

  Julehilsen fra lederen i NAF Lofoten Motorsportklubb