Da er motorsportåret 2011 snart over og det er vel tid for å se tilbake på året som har gått. Det har vært et år med generell nedgang på motorsport fronten i hele regionen unntatt noen løp med veldig bra deltakelse lenger nord . Selv har vi arrangert tre løp, vinterløpet måtte vi dessverre avlyse men vi satser på å få til løp i vinter.

Også denne sesongen har mange av våre førere markert seg positivt med gode resultater på løp rundt om i regionen, da kan vi jo nevne at vi for eksempel har hatt førere som har deltatt på både jr landsfinalen og arctic cup. Resultatmessig har vi førere som til stadighet er høyt opp på resultatlistene, dette har vel gjerne med at de nevnte førerne har fått bra erfaring ved deltakelse i mange løp og har godt sammenskrudd materiell å kjøre med.

På vårt anlegg på Evjen har vi fått gjort en del forbedringer på bla startplata for å få bedre og jevnere forhold for deltakerne. Mye arbeid ligger foran oss for å forbedre og oppgradere anlegget vårt, som har konkuranse om førere og publikum fra andre flotte baner i distriktet. Her kan det jo nevnes at vi har skaffet oss et stort aggregat for å sikre strøm til depot og camping. Banen trenger også oppgraderinger, både vedlikehold (drenering), sikkerhet/miljømessige oppdateringer og litt justeringer for å være en attraktiv bane å kjøre på.

Jeg vil også be alle medlemmer i klubben vår og andre klubber om å bruke denne stille tid til å tenke på hvordan vi vil ha det i vårt miljø. Jeg vil be alle om å respektere hverandre selv om vi har forskjellig syn på saker og ting, da kan vi fortsatt ha et kjempetrivelig motorsport miljø som rekrutterer nye førere, funksjonærer og publikum.
Ha en trivelig tid med familie og venner og gjør dere klare for en ny sesong til neste år.

Til slutt vil jeg takke medlemmer, funksjonærer, publikum, utøvere, sponsorer og andre støttespillere for året som gikk.

God jul og godt nytt motorsport år.

Mvh. Bent-Are Bergvik
Leder NAF Lofoten Motorsport Klubb

           




 

  Julehilsen fra lederen i NAF Lofoten Motorsportklubb